úterý 29. června 2010

Cosplay 2010

Tak se přiblížil 3. ročník... Zatím nevím, jestli bude, protože přihlášených je velmi málo. Tak uvidíme. Jsem organizátor, který když řekne, že když něco nebude, tak to prostě nebude. :D

Ráda bych předem poděkovala těm, kteří mi nabídli svou pomoc, i těm, které jsem oslovila. Třeba Thal, která se sice nezúčastní, ale hned mi předhodila Libínka. :) Díky. Nebo Evičce, která mě podporuje. A Milanovi, který se ukázal jako multifunkční člověk, takže jeho osobitý humor si užijete nejen jako diváci, ale najdete jeho otisk ještě někde jinde. Taky děkuji Johnakovi, že dal stranou svůj humor a rozhodl se kvůli davu snížit na tu nejnižší úroveň. :) Drom vytvořil letáky, Fan Base dodá ceny, David udělal přihlášku, Kája ukáže nohy...:D ... Tak bych mohla pokračovat, tak snad vaše snaha k něčemu bude. :) (a snad to všechno neposerou místenky :D)
A zvláště chci poděkovat těm, kteří pochopili, že ta soutěž není o mně, ale že ji děláme hlavně pro soutěžící a publikum, a odložili tak sváry a problémy stranou, když se jedná o něco takového a rozhodli se mi pomoci. Dost mi na té soutěži záleží. Tak přijďte, nebo soutěžte, to bude úplně nejlepší.:)

2 komentáře:

Tess řekl(a)...

Došívám jak blázen. Snad to stihnu :)

Kendra řekl(a)...

Bylo to skvělé jako pokaždé. Díky za vše. :)