sobota 15. listopadu 2008

Quantum of Fashion

(EDIT, PŘIDÁNY FOTKY :)) OK, já jsem novou bondovku ještě neviděla. Stydím se. :) My jen čekáme, až bude v Gold Class. :))Ale když tak čtu ty vaše recenze.. :) Olgu Kurylenko jsem neviděla hrát, neviděla jsem ji v žádném filmu, nevím, jaká je Bondgirl, takže v tomto směru zatím soudit nebudu, nicméně mě naprosto učaroval její styl oblékání. Olga se obléká velice elegantně. Až na jeden úlet je na ni radost pohledět. Také se mi líbí její vlasy a výraz. Je takový něžný, ale co jsem tak viděla fotky z Bondovky, dokáže ty něžné rysy taky pěkně stáhnout. :)
Gemma, nebo-li zrzka, je ve skutečnosi černovláska a byla pouze na premiéře v Londýně. Musím uznat, že si je vědoma svých předností a ukázala svoje super dlouhé nohy. Olga je elegantní, Gemma je vyzývavá a i když je ten model krásný, má barvu, co je in, asi bych si ho na sebe nikdy nevzala. :))

V souvislosti s Gemmou mě napadá ještě jedna věc. V Bondovkách se obvykle objevuje to nejluxusnější zboží. Tím myslím, že filmy propagují věci, jako jsou super hodinky, auta, obleky, pivo, které normálně stojí naprosto nehorázné sumy a normální smrtelník si je nemůže dovolit. V tom případě ale nechápu, proč parfém pro ženy prodává právě Avon. :) Jsem na tuto kosmetiku alergická (jako vážně) a proto se divím, že když už existují značky jako Channel, Dior, apod, proč zrovna Avon. Co si budeme povídat, je to oproti jiným lacinější značka. Astona si může dovolit málokdo, parfémem od Avonu bude po Vánocích vonět každá druhá, takže děvčata, pokud chcete být vyjímečná, hoďte svým drahým tento dárek na hlavu. :)))
No a tady je pro dámy, pro její příznivce i odpůrce Olga Fashion Show. Všechno jsou to fotky z premiér a photocall ke QoS.

EDIT: Přidávám hodně, ale hodně extravagantní model z premiéry v Sydney. Koukala jsem na to jak vyoraná myš. Z čeho je to vyrobeno? Fakt nářez. :) Takové šaty taky chci, na firemním večírku by všichni padli. :D




Premiéra v Londýně. Červená je úchvatná a nejde ani tak o tu motanici, co má na zadku, ale o tu podivnou zelenou brož, co má na ramínku. Ta je kapku ujetá. :)) EDIT: Přidala jsem detailní fotku, všimla jsem si, že na té jedné ta brož není vůbec vidět. :))



Premiéra v Amsterdamu. Tak nad tímto modelem jsem uslintávala nejvíc.


V Paříži nám kapku sprchlo, takže jsme z těch růžových šatů moc neviděli.



Ale na premiéře v Římě už to bylo o dost lepší. To směrování na zádech je velmi sexy, jen kdyby ty šaty měly jinou barvu.



Nevím, zda uslintávat víc nad modelem z Amsterdamu, nebo nad tímto z Valencie. Strašně se mi líbí hlavně ty jemné šperky.



V Berlíně to vypadalo na jednoduchý model, ale po bližším ohledání zjistíte, že je velmi rafinovaný. Olze sluší, když má vyčesané vlasy víc, než ty rozpuštěné.



Photocally a trochu sportovnější oblečení.





Bonusy: Moje dvě oblíbené momentky. :))




Promo shot pivu Heineken.


No, takže na Camille jako na postavu jsem velmi zvědavá. Zatím je mou nejoblíbenější Bondgirl Elektra. :)

9 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Poprvé můžu uznat, že na ní opravdu někdo může něco vidět. :) Na těch fotkách vypadá velmi dobře a je vidět, že je to přecejen docela hezká ženská. Teď ještě aby mi někde konečně předvedla to své herectví. A pak konečně plně pochopím, proč se všem kolem líbí. :)

Gwen řekl(a)...

hezké modýlky. Jak tam mluvíš o jemných špercích... zapomnělas tam na uvozovky, nebo ne?

Padmé Andrea řekl(a)...

gwen: Pravda je, že jsem měla napsat masivní, ale něžné šperky :))

Anonymní řekl(a)...

Mně osobně se Olga velice líbí, je krásná a šmrncovní a má úžasnou postavu (ne, Blaire, to, že má malá prsa, za mínus nepočítám :)) ), akorát si myslím, že po zhlédnutí Quantum nezměníš, milá Padmé, názor na svou oblíbenou Bondgirl, na Elektru prostě nemá :)).

Gwen řekl(a)...

padmé> tak to jo...

Anonymní řekl(a)...

Nejnebondovatější Bond ze všech bondů co jich po světě chodí, chodilo a doufejme, že i chodit bude vedle sebe může mít úplně jakoukoliv ženskou.....
Doufám že na další film už to podepíšou s někým jiným abych zase mohl vidět bondovku. I když, zaslechl jsem něco o Bloomovi tak to budu raději abstinovat dál. Elf agentem Jejího veličenstva - no ty vole!!
David

Padmé Andrea řekl(a)...

David: Zařiď si blog, anonyme a nežvaň kraviny :))))

Anonymní řekl(a)...

Ty šaty ze Sydney... Podobné zpracování už jsem viděla. Mám pocit, že podobně experimentovala jsedna střední škola z Brna pár let zpátky.
Jinak nejvíc se mi líbi ty z Valencie. Jednoduchost a elegance. (Kromě toho, že nesnáším růžovou, nějak nechápu mašle, takže asi tolik ke zbytku).
Každopádně typově zajímavá, ale celkem průměrná (což je možná plus).

Gwen řekl(a)...

Tedy nechci hnípat (ale budu), ale mě se Craig strašně nelíbí. Je to lama a blbec. Asi jsem zhýčkaná Seanem Connerym. Hm. Učitě sem zhýčkaná.
Ale, ale, ale... než natočili Casino, tak se proslýchalo, že nového Bonda bude hrát Ewan. Tomu bych tu nešikovnost i odpustila. Ani nevim proč... :-)