úterý 14. července 2009

King will find his one true love... again.. and again...

POZOR! SPOILERY! Nicméně pokud znáte dějiny, nic vás asi nepřekvapí. :))
V Irsku se začala natáčet čtvrtá a poslední řada Tudorovců. Jak řekl duchovní otec seriálu, série bude věnována posledním dvěma Henryho ženám - Katherine Howard a Katherine Parr. A pak dodal, že na konci uvidíme Henryho totálně zešílet. :) Nevím, co tím myslel, každopádně král má k tomu solidně nakročeno. :)
Tlusťocha rozhodně nečekejte, ale sexy fešáka už také ne:



Podle dostupných informací znovu uvidíme Annu Klevskou, Charlese Brandona a Mary. Zatím není jasné, jak velký časový posun od třetí série to bude, ale některé spoilery tvrdily, že syn Charlese Brandona už bude dospělý a že Brandon ve 4. sérii vůbec nebude. Další fámy naopak potvrdily, že fanoušci Vévody mohou jásat, prý bude mít větší roli než samotný Henry.
O Mary a Elizabeth zatím nic neprosáklo, nicméně doufám, že už bude nějak naznačena jejich budoucnost, Mary byla na můj vkus až moc kladná. :)

Dylinka Katka Howard byla také popravena, protože krále podváděla s pohledným Thomasem Culpepperem a prý do něj byla i zamilovaná. (zatímco do starého Henryho samozřejmě ne :)) Dokonce i na popravišti se vyznávala k lásce s Thomasovi.
Thomas prý nebyl zrovna charakter, ale bůhví, co s ním udělá Hirst. :)
Nicméně postava už byla obsazena. Je to vážně hezounek a jmenuje se Torrance Coombs.



Oficiální zdroje řekli, že postava Thomase se objevila už v poslední epizodě osmé série. Fanoušky tato nesmyslná zpráva pobavila natolik, že se rozhodli ho hledat a dopadlo to asi takhle:







Catherine Parrová ještě nebyla obsazena, ale někdo někde štěkl o tom, že by ji měla hrát Gillian Anderson. Ano, agentka Scullyová. Upřímně doufám, že je to blud a Hirst bude i nadále obsazovat neprofláklé ksichty.

Žádné komentáře: