úterý 21. července 2009

Report - part II.

Bylo mi řečeno, že jsem odflákla report z FF. Odflákla jsem ho víceméně záměrně, abych zase nebyla nařčena, že píšu v náznacích.. Ale dobře. Inspiroval mě trochu i Budjiho report, nějaké ty zvěsti, co se ke mně donesly a hlavně jsem vůbec nepoděkovala lidem, co mi pomáhali.

S Cosplayí bylo letos více práce než vloni. Starosti mi přidělávali hlavně účastníci, kteří nejsou schopní číst nástěnky a pak si stěžovali, že jsem je odmítla vzít do soutěže. Fakt nebudu kvůli každému znovu a znovu dělat seznamy. Zařekla jsem se, že příští soutěž bude jen v případě, že dostanu větší prostor na stránkách FF a pokud bude opět moderovat Milan. Publikum ho miluje, prý je pohotový. To jsem věděla vždycky a tuhle laťku, co nasadil, nikdo nepřeskočí. Dodatečně děkuju Elišce, Thal, Míše, Evě, Invi, Willovi, Davidovi (co tam zase seděl a smál se mi, ale dobře.. :)), Xyll, klukům z 501., Sammael a klukům z Honor. Taky děkuji Jarmomovi, že mi pomohl s vytištěním věcí a že nakonec přišel. Byla jsem ráda. I Cosplay dělám ráda, ten pohled na narvaný sál je mi dostatečnou odměnou a když jsem slyšela, jak už se od začátku tleskají a dostávají se do varu, fakt jsem málem zamáčkla slzu.
Letos jsme na pódiu viděli dva lesbické polibky (toho druhého jsem si všimla až na fotkách :)). Co uvidíme příště? Torchwood v akci? :)

Prý na Cosplay někdo nepřišel, protože jeho kamarádi na Cosplay nechtěli. Upřímně doufám, že je to dezinformace. Ne, že NECHTĚLI, ale NEMOHLI. I když taky vážně nemuseli chtít, ale snad to nebylo kvůli organizátorce a jiným malichernostem, ale třeba proto, že je kostýmy nezajímají.

Přednáším ráda. Moc jsem se na těch přednáškách nenadřela. Zjistila jsem, že jsem schopná o tom mluvit i bez přípravy, protože to mám ráda.

Trewor má skutečně vytříbený styl svádění. Kdo neslyšel, nepochopí. V jednu chvíli jsem měla i dojem, že mu Milan dá přes hubu.

Nazývejme věci pravými jmény. Když s někým začnete chodit, spolu s ním obvykle získáte nový okruh přátel, popř. ty staré zratíte, protože prostě máte nové. A když se rozejdete, tak vám dojde, že váš ex bylo to jediné, co vás spojovalo, takže už tak nějak nemáte potřebu se s těmi lidmi scházet nebo se bavit tak, jako předtím. To není nic špatného a rozhodně to neznamená, že už je nemáte rádi. Jsou vám prostě tak nějak volní a cítíte, že byste už nenašli společné téma.

Vévodo, ta první je krásná. Ta druhá je hodně od rány. Ta třetí není sice prvoplánová kráska, ale má neuvěřitelné charisma a taky má něco v hlavě. Ale asi bys s nimi už měl přestat mluvit. :))

Že Star Wars linie působila nepřipraveně? Co to je zase za kecičky? Když si vzpomenu, kolik práce s tím Budji a dam měli, tak se mi otvírá nůž v kapse. Dobrá připravenost je sice základ, ale není to všechno. Nehledě na to, že "galavečery" vzešli od nás, přesněji řečeno od Davida a jeho Koprconu. Moji dva kolegové z práce byli nadšeni, zejména z Kufru a celkového programu. Já jsem se také kufru zúčastnila, hrozně jsem té slečně fandila, byla na conu poprvé, byla zmatená, ale nakonec vyhrála a já byla šťastná za ní. Diskotéka ala Facebook byla ósm, škoda, že jsem se nezdržela.

Jedna věc mě mrzí. Salla se mě na něco zeptala a já jsem upřímně odpověděla. Měla jsem upito a teď se nedokážu zbavit dojmu, že jsem to s tou upřímností kapku přehnala, protože jak víte, někdy je lepší nevědět. Pokud tě to nějak sebralo, Sallo, tak se omlouvám, ale příště se už raději neptej. :)

S tím souvisí to, že určitého člověka mám sice ráda, ale v tomhle se zachoval jak kokot.

Lord má přezdívku, kterou nesmíme vyslovit. Je fakt zábavná. :)) A zábavný je i Lord, když se opije a jeho žena se umí rozjet, to byste zírali. :) Odešla jsem sice dřív, ale z fotek je mi jasný, že to byla hrozně "šmuzig" party.

Jsem ráda, že podpantofláč nepřijel, když se nad tím zpětně zamyslím. Těch důvodů je hned několik, ten jednodušší je, že kluci se bez něj chovají jinak - tzn. ne jako zvířata.

Koupila jsem si jahodový džus, šlehačku a skořici. Teď si pravidelně dělám jahody ala Voči :))

Když už se tady všude na blozích bilancuje, tak já říkám, že jsem spokojená a myslím si, že člověk by se měl naučit být sám. (Mělas pravdu, Eliško, díky :)) Má to svoje výhody a vyjmenovavávat je nebudu, málokdo to totiž pochopí.
Zároveň sebekriticky přiznávám, že jsem byla na conu rozpolcená mezi tři muže. S tím prvním jsem vše vyřešila, rozpatlávat to nebudu a vy to taky nedělejte. Co se týče toho druhého, tak jsme s Milanem plánovali, jak mu zavoláme, budeme si z něj dělat srandu a mě se to zdálo jako dobrý nápad. Ale pak mi došlo, že na to ještě nejsem zralá. A hlavně už s ním nechci mít nikdy nic společnýho.
O tom třetím si jakékoliv podrobnosti nechám pro sebe. Protože... proto. :)

A z toho plyne poučení - už nikdy nikoho z fandomu. A když nikdo z fandomu, netahejte ho mezi fandom. Doufám, že už jsem se poučila.

Byla bych ráda, kdyby někdo definoval slovní spojení "divný člověk."

Byla bych ráda, kdyby někdo definoval slovo "dobrej" a vysvětlil mi, proč to potřebuje slyšet.

Sneezes!! Sneezes! :) Jo, já si taky koupím IPhone. :)

Pája je super. David s ním tančil ploužák. Ano, s chlapem! A prý tančí líp než jakákoliv jiná baba. :)

Trekkies docela hodně kalí. Xyll se pořád vracela ve čtyři ráno. :))

Není nad to vypadnout z conu, na pěknou farmu, kde pobíhají ovce, chlupaté krávy a kde servírují dobré jídlo. Banán v čokoládě a BROOOSKVE (tzn. černý dildo a koule) byli vynikající. :)

Po conu se rozkřiklo, že nikoho nemám a hned jsem dostala pár nabídek kvalitního sexu. (To jen abyste věděly, že v tom nejste samy.)

Gree je miláček. Seděla jsem 4 hodiny na registraci a on 2x přišel, jestli něco nepotřebuju. Kdo z vás gentlemenů, kteří poskytují kvalitní sex, by to udělal, aniž by za to čekal nějakou "odměnu"? Pch. Žádnej.

Já jsem jedna z těch, co se fotila do kalendáře Akty fandomu. Zatím nevím, zda toho mám litovat, nicméně já tam budu jako členka nějaké klášterní školy. Ukázala jsem jen podvazky a kus podprsenky. Jsem toho názoru, že svůdné fotky se dají nafotit i bez toho, že ukážete kozy nebo klín. To si nemyslely některé další modelky. Řekla bych, že to hraničilo se soft pornem a výsledku se mírně obávám.

Slaninové tousty jsem si dala jednou. Byla v nich chrupavka. Fuj. Asi jsem měla smůlu. Ty ódy v jiných reportech ve mně pořád vyvolávají... chuť chrupavky.

Díky výroku jedné osoby jsem naprosto pochopila Elišku - v mnoha věcech. Doufám, že z toho má radost. :))

A závěrem ... něco závěrem. :)

4 komentáře:

Salla řekl(a)...

Ja jsem rada, zes to rekla. Aspon nekdo byl uprimnej. A aspon vim, ze nekteri lidi nevi, co chteji (a na ostatni ohled neberou). Priste dam na svoje pochybnosti a do takovych veci se poustet uz nebudu.

Anonymní řekl(a)...

Ne lípnež z jakou koliv ženskou - jen líp než s většinou ženských :-D Některý holky holt mají potřebu mi do tancování ’kecat’ a pak to nefunguje.....poddajnost dámy :-) :-D
David

Anonymní řekl(a)...

Jo, slaninovy byly des. Btw. ve VV maji vic dobrot. Horka hruska se slehackou je taky dobre piti. A krocan je uplne uzasny jidlo. Po schmutzig party to bylo to jedine, co muj zaludek udrzel...

Anonymní řekl(a)...

Zatím snad nejlepší report, co jsem četl. (ano potěšila mě ta část s kufrem, ano rád jsem středem pozornosti :D) -Budji